• page_head_Bg

Wolframkarbidpløkker/stifter til sandmøller

Wolframkarbidpind er en af ​​de vigtigste dele i sandmøllemaskinen, den har høj slidstyrke, korrosionsbestandighed og slagfasthed.Karbidstifter bruges hovedsageligt til belægninger, blæk, pigmenter og farvestoffer og andet oliebaseret, vandbaseret produktionsudstyr.

Sandmølletilbehøret såsom hårdmetalstifter, dispersionsskiver, turbiner, dynamiske og statiske ringe, sliberotorer er lavet af hårdmetal med høj slidstyrke, høj hårdhed, høj styrke, hårdmetalmateriale er ikke let at bryde med god installation og vedligeholdelse , ingen metalforurening, god varmeafledningsevne, høj slibeeffektivitet og andre egenskaber.

Den kan tilpasses efter kundens krav og er velegnet til slibning med forskellige viskositeter fra mikron til nanoniveau, hvilket forbedrer dispersionsslibningseffekten.

Tungsten carbid pløkker omfatter to typer:

1, hoveddelen og gevinddelene er alle lavet af wolframcarbidmateriale, kendt som solid wolframcarbidpin.

2, Hovedkroppen er wolframcarbid, og den gevindskårne del er lavet af rustfrit stålmateriale (såsom rustfrit stål 316 eller 304 stål), som kaldes en svejset karbidpind;Udvalget af svejsemiddel omfatter kobbersvejsning og sølvsvejsning, hver med forskellige egenskaber.


Indlægstid: 24-jan-2024